Google Shopping – præsentér dine produkter og priser direkte på Google

Google Shopping er uden sammenligning markedets mest effektive online annonceringsværktøj for webshopejere. Kontakt Green.Click, og få synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte på Google i samarbejde med vores certificerede Google Shopping team.

google specialister

Når et billede sælger mere end 1.000 ord

Driver du webshop…?

… og er afhængig af forskellige online trafikkilder for at indfri dine målsætninger, så er Google Shopping ikke kun et oplagt, men uundværligt supplement til din online markedsføring. Google Shopping trækker ikke alene opmærksomhed væk fra dine rivalers traditionelle AdWords-kampagner, men når det også tages i betragtning, at der er mindre intens konkurrence — og derfor lavere klikpriser — på denne service, kan det hurtigt vise sig for dyrt helt at sige nej til det.

Fra traditionel
til innovativ markedsføring

Med Google Shopping får du mulighed for at udvælge en række specifikke produkter fra din webshop, som du ønsker at markedsføre direkte på Google med et stærkt, visuelt udtryk. Ønsker du at skille dig ud fra konkurrenterne? Har du et konkurrencedygtigt produkt, du kan stå inde for? Så er Google Shopping et uundværligt værktøj for dig som ambitiøs webshopejer. Hvorfor? Fordi grundig og målrettet annoncering er lig med øget omsætning.

google ikon

"Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme."

Biltema Jens Stig, Marketingkoordinator

Vi elsker vores kunder. Og vi har samlet nogle gode historier, om vores gode samarbejde. Læs mere

Vi vil altid gerne blive klogere! Så vi holder os opdaterede med kurser og certificeringer. Se certificeringerne her.

Opnå målbare resultater med certificeret Google-bureau

Hos Green.Click har vi Google Shopping-specialister til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Shopping.

Kontakt Green.Click i dag omkring dine AdWords Jeppe Fredborg SEM Specialist
google ads specialist