Google Shopping

Præsentér dine produkter og priser direkte på Google

Google Shopping er uden sammenligning markedets mest effektive online annonceringsværktøj for webshopejere. Kontakt Green.Click, og få synlige billeder, aktuelle priser og produktnavne direkte på Google i samarbejde med vores certificerede Google Shopping team.

Når et billede sælger mere end 1.000 ord

Driver du webshop…?

… og er afhængig af forskellige online trafikkilder for at indfri dine målsætninger, så er Google Shopping ikke kun et oplagt, men uundværligt supplement til din online markedsføring. Google Shopping trækker ikke alene opmærksomhed væk fra dine rivalers traditionelle AdWords-kampagner, men når det også tages i betragtning, at der er mindre intens konkurrence — og derfor lavere klikpriser — på denne service, kan det hurtigt vise sig for dyrt helt at sige nej til det.

Kundecase

Se udtalelser og resultater fra nogle af vores kunder:

I Green.Click oplever vi at have en konstant sparringspartner til rådighed, der er nytænkende og erfaren inden for marketingstrategi. Vi har set resultater udover al forventning.

Heidi Bendixen & Claus Bendixen

Ejere af Bendixen-Thisted

Se case

Fra traditionel til innovativ markedsføring

Med Google Shopping får du mulighed for at udvælge en række specifikke produkter fra din webshop, som du ønsker at markedsføre direkte på Google med et stærkt, visuelt udtryk.

Ønsker du at skille dig ud fra konkurrenterne? Har du et konkurrencedygtigt produkt, du kan stå inde for?

Så er Google Shopping et uundværligt værktøj for dig som ambitiøs webshopejer. Hvorfor? Fordi grundig og målrettet annoncering på Google er lig med øget omsætning.

 

Opnå målbare resultater med certificeret Google-bureau

Hos Green.Click har vi Google Shopping-specialister til enhver type annonceringsbehov. Vi tilpasser os lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder, samt franchises og international kampagnehåndtering. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Shopping.

Bliv kontaktet