Få bedre resultater af din markedsføring

Vil du også gerne skabe større sammenhæng i markedsføringen? Har du brug for at vise konkrete resultater til din chef? Og vil du udnytte din tid bedre?

Du har sikkert mange af de samme udfordringer som andre marketingansvarlige

Samtidig med at du har en masse bolde i luften, har du en afgørende rolle for at skabe vækst i virksomheden.

Derfor har du sikkert også brug for at uddelegere nogle af marketingopgaverne til eksperter, du kan stole på. Det kan du hos Green.Click, hvor vi tilbyder et helt team af specialister og rådgivere, der arbejder for at nå dine mål.

Vi har direkte kontakt med Google, LinkedIn og Facebook. Og gennem en Customer Success manager her i huset, får du også adgang til den ekspertise og viden.

Vælg det rigtige bureau

Selvom din virksomhed vælger at samarbejde med os, er du den vigtigste spiller i markedsføringen. Det er nemlig dit samarbejde med os som performance bureau, der gør det muligt at skabe de bedste resultater.

teammoede greenclick

Sådan bliver du marketinghelten

Hos Green.Click får du et hold af specialister og rådgivere, som løbende kæmper for, at du bliver marketinghelten. Du får altså én du altid kan spørge og du får rapporter, der viser vores fælles resultater.

Så først og fremmest sætter vi retningen og de rigtige mål for markedsføringen. Det kan vi kun gøre i samarbejde med dig.

Din rolle er dermed helt central, og du skal forvente, at vi stiller krav til dig. Til gengæld kommer vi sammen til at udfordre og udvikle markedsføringen i din virksomhed.

Vi elsker vores
kunder

Og vi har samlet nogle gode historier,
om vores gode samarbejde.

Det er vigtigt for os at have en samarbejdspartner, der taler vores sprog. Det gælder blandt andet i den løbende opfølgning og i formidlingen af resultaterne til os. Her har vores team hos Green.Click været yderst hjælpsomme.

Marketingkoordinator, Biltema

Branding, leads og salg

På den perfekte motorvej mod at få loyale kunder, ville kunderejsen være: Se produktet. Køb produktet. Brug produktet. Gentag. Men virkeligheden ligner en tur med en sightseeing bus, hvor kunderne bliver fristet af alt muligt andet på vejen – også af dine konkurrenter. Derfor sørger vi for at du er top-of-mind i de forskellige dele af kunderejsen.

Branding

Få branding, der ikke bare handler om synlighed – men synlighed overfor de rigtige personer.

Leads

Få relevante leads, du kan sende videre til salgsafdelingen.

Salg

Få flere direkte salg på websitet.

Vil du stadig have vækst og resultater på bundlinjen?

Fortæl os lidt om din forretning.

Så giv mig et kald på 70 230 540 og lad os finde ud af om Green.Click er det rigtige match for din forretning. Du kan også skrive dig op her – så ringer vi til dig.

Thomas Olsen

CEO & Partner