Google Display – Maksimal eksponering og brandværdi

Opnå maksimal eksponering på dine kunders foretrukne hjemmesider med Google Display.

Hos Green.Click booster vi kendskabet til din virksomhed og forbedrer din position i branchen ved at skabe synlighed på rette tid og sted.

Annoncering på andres hjemmesider med fokus på din virksomhed og dine fordele

Med Google Display får du mulighed for at placere målrettede annoncer på en række udvalgte hjemmesider, som dine kunder ofte besøger.

Hos Green.Click sørger vores team af certificerede Google Display-specialister for, at dit budskab når ud til de relevante brugere i den rette sammenhæng.

Ønsker du at blive synlig på dine kunders foretrukne digitale medier, har vi den specialiserede ekspertise, der sikrer dig målbare resultater med kontant afkast.

Kundecase

Se udtalelser og resultater fra nogle af vores kunder:

Vi har en fast kontaktperson og projektleder hos Green.Click som sætter sig ekstraordinært ind i vores virksomhed, og udfordrer os proaktivt med nye forslag, hvilket er meget givende i en travl hverdag.

Jens Stig

Marketingchef, Biltema

Se case

Opnå billig eksponering på TV2.dk, Borsen.dk mm. med Google Display

Google Display giver maksimal eksponering på kundernes foretrukne nyhedsmedier. Uanset om du ønsker at nå ud til dine potentielle kunder på populære nyhedssites eller på en specifik blog, bliver du synlig tidligt i købsprocessen og opnår en fordel i forhold til konkurrenterne.

  • Maksimal synlighed
  • Målrettet annoncering
  • Visuel bannereksponering
  • Øget genkendelseseffekt

Vi vil altid gerne blive klogere!

Så vi holder os opdaterede med kurser og certificeringer.

Samarbejdspartnere
Se certificeringer

Bliv synlig på dine kunders foretrukne digitale medier

Fortæl os lidt om din forretning.

Hos Green.Click har vi et team af certificerede Google Display-specialister. Kontakt os på tlf. 70 230 540, og lad os sammen opnå succes med Google Display. Du kan også blive kontaktet ved at udfylde felterne her

Jeppe Fredborg

SEM Team Lead