Hvad er videoannoncering?

Video annoncering er de videoklip, som fx. vises før, under eller efter en video på Facebook eller Youtube. Det korte videoklip kan være baseret på brugerens adfærd på nettet, der kan være sporet via blandt andet cookies. Videoannoncering er en effektiv måde at nå potentielle kunder på.

Hvor relevant er video annoncering?

Brugerne på Facebook og Youtube ser videoklip som aldrig før. De mange sete videoklip er med til at skabe en ny platform for annoncering.

Video annoncering anvendes typisk af virksomheder, der ønsker at skabe større eksponering og branding af deres virksomhed eller produkter. På platforme som Facebook og Youtube har du mulighed for at målrette annonceringen mod specifikke målgrupper, hvilket du kan bruge til at give et brugersegment større kendskab til et nyt produkt eller et nyt brand.

Hvorfor bruge videoannoncering?

Fordelene ved videoannoncering er, at det er en billig måde at skabe hurtig eksponering på, som kan målrettes mod et specifikt brugersegment.

Videoannoncering kan derfor være et godt redskab til virksomheder, der gerne vil have eksponeret et nyt brand eller et produkt til en specifik målgruppe.

Er du interesseret i andre online marketing udtryk, så gå videre til vores leksikon her.

Gå til Marketing Leksikon

Har du brug for hjælp til videoannoncering?

Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Bliv kontaktet