Guide: Hent årshjulet
– og planlæg din markedsføring

Hent guiden, som hjælper dig til at lave godt content, der kan bidrage til din markedsføring. Årsplanen er et særdeles vigtigt marketingredskab. Det er et simpelt, men effektivt værktøj til at være på forkant med kampagner og content. Få overblik, vær godt forberedt og skab helhed mellem aktiviteterne i virksomheden med guiden her.

Hent guiden

Aarsplan marketing 2024

3 grunde til, at du skal bruge årshjulet til planlægning af virksomhedens markedsføring

  • Content til hele året
  • Overblik over din markedsføring
  • Planlægning ud fra virksomhedens mål

Få hele den digitale strategi til at arbejde sammen – på tværs af medier

Med årshjulet får du blandt andet overblik over alle aktiviteter i virksomheden. Derudover er det et let håndgribeligt værktøj til planlægning af virksomhedens markedsføring. Årshjulet er simpelthen basis for de aktiviteter, som markedsfører og brander din virksomhed. Det løser den konstante problematik om, hvad man skal skrive om på diverse sociale medier, blogs eller andet. Derudover er det med til at skabe en helhed mellem aktiviteterne.

Årshjulet er med til at synliggøre aktiviteten på tværs af alle afdelinger i virksomheden. Med dette værktøj kommer du altså på forkant med virksomhedens marketingkampagner samtidigt med, at du får udarbejdet relevant content. Et årshjul kan naturligvis bruges til alle typer af virksomheder – og det er let at tilpasse til den pågældende virksomhed.

Det er nemt. Det er effektivt. Det er langsigtet, strategisk planlægning.

Aarshjul 2024