Sådan arbejder vi
med din SEO løsning

Få indblik i vores unikke proces og de ting vi tager for givet i vores SEO-løsninger.

Det får du med

Når du investerer i en SEO løsning hos Green.Click, er du i trygge hænder! Du får et team af specialister, der hjælper med at øge din online synlighed.

Du køber vores tid

Når du er kunde hos os, sætter vi naturligvis den tid af, det kræver at kunne håndtere din markedsføring bedst muligt. Jo større ambitioner du har, jo større mængde data og tid anbefaler vi.

Sporing & support

Når du bliver kunde hos os, bliver du ringet op af vores support. Vores hjælpsomme supporterer opsætter sporing for dig, så du kan følge med i resultaterne af vores indsats. Supporten er også altid tilgængelig til at svare på dine øvrige spørgsmål.

Dit team af specialister

Når du køber en SEO løsning, får du et team af specialister, der sammen løfter dine SEO resultater til nye højder. Når du har mere end ét produkt hos os, får du endda dit eget team samt en strateg tilknyttet, som både er tovholder og din primære kontaktperson.

Trin 1:

Indsigt og valg af fokussider

Du kan løbende deltage i vores webinar med det primære omdrejningspunkt “digital tilstedeværelse”. Emnerne varierer og det samme gør de partnere, vi laver webinar med. Green.Click webinar er som udgangspunkt gratis, og du kan følge med hjemme fra kontoret i ro og mag.

Trin 2:

Data & analyse

De bedste resultater skabes på baggrund af data, grundigt forarbejde og dygtige specialister.

Ved hjælp af forskellige værktøjer gennemgår din SEO Specialist dit website, hvor både on-page og tekniske udfordringer undersøges.

Specialisten undersøger blandt andet:
– Content
– Fejlfinding
– Duplicate content
– Serverfejl
– Indekseringsbarrierer
– Kodningsfejl

Trin 3:

Optimering

Med udgangspunkt i analysen optimerer din SEO Specialist dit website. Vi følger hele tiden med i dine resultater, så vi kan optimere, hvor det er nødvendigt.

Og så holder vi os selvfølgelig altid opdaterede i forhold til eventuelle ændringer fra Google. Du kan altså være sikker på, at din SEO indsats altid er up to date.

Trin 4:

Teknisk SEO

Tekniske indekseringsbarrierer kan forhindre gode placeringer på Google. Derfor foretager din Specialist forskellige rettelser på websitet ud fra den tekniske analyse.

Din SEO Specialist foretager også tests og gennemgår dit websites interne linkstruktur samt anchor links.

Trin 5:

On-page SEO

Sammen med en af vores Copywritere optimerer din SEO Specialist dit website med fokus på on-page og content. I samspil med den tekniske optimering, giver on-page stor værdi, når det kommer til synligheden af dit website.

On-page delen består bl.a. af: Sidetitler/metabeskrivelser med de rigtige keywords, overskrifter optimeret med vigtige keywords og relevante og SEO venlige tekster

Trin 6:

Udvikling

Vi foretager løbende udvikling og vedligeholdelse af de indsatser, vi har sat i gang.

Videre sørger vi for:
– Hastighedstjek og optimering
– Specifik optimering af dine udvalgte fokussider
– Tjek for fejl såsom 404, forkerte redirects og øvrige indekseringsbarrierer
– Manuelt tjek af siden

Trin 7:

Rapportering

Du vil selvfølgelig gerne se resultater! Det kan du gøre på flere måder. Du har altid adgang til din egen data. Men vi vil gerne gøre det nemt for dig, så vi gennemgår din månedlige rapporteringen gennem forskellige værktøjer.

Få fundamentet på plads

Når du investerer i en SEO løsning hos Green.Click, er vores største anbefaling, at vi starter med at få fundamentet på plads. Det gælder blandt andet websitet, målsætningen for indsatsen samt relevante adgange til sitet. Alt dette er vi selvfølgelig behjælpelige med.

Din hjemmeside

For at vi sammen kan skabe resultater, stiller det krav til dit website. Derfor gennemgår vi dit website og kommer med anbefaler til forbedringer i forhold til blandt andet budskaber, indhold samt bruger- og mobilvenlighed.

Nøgletal

Fastsæt sammen med din strateg, hvad du har af mål for SEO-indsatsen. Er det flere leads? Salg? Downloads eller andet? I så fald er det vigtigt at vide inden man går i gang med optimeringerne.

Adgang CMS & ftp

De bedste resultater kræver at du giver os fuld adgang til websitet. Hvis dét ikke er muligt i jeres virksomhed, kan vi i stedet rådgive jer om, hvilke optimeringer, I selv kan foretage.